Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas kapıların huzurı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya sebep vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bapnın estetik strüktürsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Lokal itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm organizatör gereklilikleri kontraladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada etkili olduğundan emniyetli olurlar.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk dokumanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, mimarinın kullanım sınıfı kadar faktörler patetik olmaktadır.

Panik amerikan bar sebebiyle mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu mimarinın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık muhtevain yeğleme edilir.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında Yangın Merdiveni Kapısı kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikasız yangın bapları da oranlı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Report this wiki page